szépségverseny

2019.10.17. 15:15

Támogassa a megye tündérszépeit értékelésével és nyerjen!

TEOL

Kedden éjfélkor lezárult a Tündérszépek szépségverseny jelentkezési időszaka. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a versenynek vége. Eddig sok szép Tolna megyei lányt mutattuk be olvasóinknak, és a régióból továbbra is naponta új jelentkezőket ismerhetnek meg.

A lányok portfólióit megtalálják portálunkon a Tündérszépek menüpont alatt. Itt továbbra is támogathatják értékeléseikkel azokat a hölgyeket, akikről úgy gondolják, hogy nekik kellene képviselniük megyénket a régiós fordulóban.

A szavazási időszak október 28-án zárul, ezt követően dől el, hogy ki lesz az a három lány, akit a szakmai zsűri juttat tovább, és ki lesz az az egy, aki olvasónk szavazatainak köszönhetően vehet majd részt a megmérettetés következő körében.

A tét nem csekély, hiszen értékes nyeremények találnak gazdára és nem csak a versenyzők körében. A területi előválogató szavazói között összesen három darab tizenötezer forint értékű elektronikai cikket sorsolunk ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában