A Házasság hete

2019.02.08. 13:30

Tizenhárom házaspárt tudnak fogadni a programon

Brunner Mónika

Fotó: Shutterstock illusztráció

A Házasság hete program társrendezvényeként február 11-én a Babits Mihály Kulturális Központban, a Digitális Jólét Program Pontban várják azokat, akik szeretnék megtanulni, hogyan tehetik jobbá házasságukat az okostelefonjaik adottságainak kihasználásával, és megfelelő kezelésével.

Az appok sosem ismert trükkjein át a legnépszerűbb alkalmazásokon keresztül sok mindenről lesz szó a bő egyórás előadáson. A regisztráció kötelező, melyet személyesen a Digitális Jólét Program Pontnál ügyfélfogadási időben, vagy e-mailen a [email protected] címen tehetnek meg.

– A terem maximum 25 fős, így körülbelül 13 házaspárnak tudunk helyet biztosítani az előadásra. Az okostelefonokat mindenki magánál hordja, így számítunk arra, hogy lesznek, akik már az előadáson ki tudják próbálni a legújabb technikákat – mondta lapunknak Borda Gergely, a Digitális Jólét Program mentora, aki hozzátette, céljuk, hogy az alapalkalmazások helyes használatának megtanításával a mindennapi élet még gördülékenyebbé váljon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában