Nyaralj itthon!

2021.06.15. 14:29

Új műsorvezetővel rajtol el az M1 turisztikai műsora

Szerdán ismét útjára indul az M1 csatorna Nyaralj itthon! című turisztikai műsora, amelyben ezúttal Farkas Bettina, az M4 Sport riportere kalauzolja a nézőket a szebbnél szebb magyarországi helyszíneken.

Budapest 20190211 Vízilabda 2019 nők női válogatott edzés Bíró Attila Farkas Bettina Fotó: Koncz György Nemzeti Sport

Forrás: Nemzeti Sport

Fotó: Koncz György

A műsorvezető az első részben Szigetszentmiklósra látogat, ahol kipróbálja a motorcsónakázást és megcsodálja Európa második legnagyobb úszólápját is, amely a Ráckevei-Duna-ágon található – tájékoztatta az MTVA Sajtóirodája kedden az MTI-t.

Az augusztus végéig futó műsor, amely a Duna Televízió nyári magazinműsorában, a Nyár21-ben is látható lesz, bemutatja Magyarország turisztikai értékeit, és látványosságokra, programlehetőségekre is felhívja a figyelmet a kétperces epizódokban. A 66 adásban 66 különböző aktivitást ismerhetnek meg az érdeklődők, egyes részekben pedig népszerű sztársportolók is megjelennek.

– Nagyon élvezem a forgatásokat. A sporthoz képest ez egy teljesen más terület, de mivel szeretek utazni és új dolgokat felfedezni, ezért igazán testhezálló a feladat. A sorozat első részében egy olyan varázslatos hazai helyszínre kalauzoljuk a nézőket, amely bár nincs messze a fővárostól, mégis rengeteg védett, illetve fokozottan védett növény- és állatfajnak ad otthont – idézi a közlemény Farkas Bettinát.

Borítókép: Farkas Bettina az m4 sportcsatorna riportereként

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!