interaktív kiállítás

2018.03.21. 14:01

Várja a varázslótanoncokat a Vajdahunyadvár

Elvarázsolt sziget címmel nyílik kiállítás a fővárosban.

Az új, tavaszi kiállításban az elvarázsolt sziget ura, a találékony Varázslómester különféle próbatételeket eszel ki, hogy megbizonyosodjon róla, ki alkalmas varázslótanoncnak – olvasható a szervezők közleményében.

A bűvös helyszíneket járva a látogatók kideríthetik, hogy képesek-e újraindítani a veszteglő dzsungelvasutat, meg tudják-e törni az Álmok Őrzőjének bűbáját, át tudnak-e kelni egy elefánttal a Tű fokán, képesek-e megzabolázni egy repülő szőnyeget, vagy sikerül-e megfejteniük a Majomszikla végső titkát.

A képzeletbeli trópusi szigeten barangolva a résztvevők nem csak a rejtőzködő Varázslómesterrel, de az esőerdők számtalan különös lakójával és meglepő jelenségeivel is találkozhatnak.

A több mint 1000 négyzetméteren megrendezett, március 24-én nyíló kiállítás és játék új látványvilággal, rengeteg felfedeznivalóval és ajándékkal május 13-ig várja a kalandvágyó látogatókat. Bővebb információkat itt talál.

Borítókép: Quorthon1/Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!