az MX-5 NA-val kezdenek

2017.08.11. 15:35

Veteránautókat újít fel a Mazda

Az első próbamunkát, tehát egy használtan vásárolt MX-5 NA felújítását már elvégezték.

Japánban már lehet jelentkezni a Mazda autógyár felújító szolgáltatására, amelynek keretében első generációs MX-5-ösöket állítanak helyre.

A tulajdonosok visszajelzése az volt a Mazda felé, hogy a lehető legtovább szeretnék élvezni az első generációs MX-5-ösüket, így a gyár elhatározta, hogy felújító szolgáltatást szervez. 2018 elején indul majd az első turnus, Japánban már jelentkezni is lehet rá – mint az automotor.hu is írja.

Az első próbamunkát, tehát egy használtan vásárolt MX-5 NA felújítását már elvégezték, az ott szerzett tapasztalatok alapján beindítják a nehezen beszerezhető alkatrészek újragyártását, így jövőre már villámgyorsan tudja elvégezni a gyári állapotúra való helyreállítást az új műhely.

Ezzel párhuzamosan a nemzetközi vásárlók is örülhetnek, hiszen az új alkatrészeket ők is megvásárolhatják majd, Nardi fakormány, vagy az eredeti mintázatú Bridgestone abroncsok is ott vannak a listán, ami egyébként folyamatosan bővülni fog.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!