Ezotéria

2009.03.06. 06:00

Masaru Emoto: programozd a vizet!

Ha bánatunk van, vagy betegek vagyunk, mindenféle kutyulmánytól várjuk a csodát, pedig a Jóisten a kezünkbe adta a legtisztább és legegyszerűbb varázsitalt, ami csak létezik, a vizet. Mostanra már tudósok is bebizonyították, hogy a víz programozható, vagyis molekurális szerkezete a neki átadott üzenettel megváltoztatható.

Szerémi Bora

Egyik ismerősöm kimásolta a Bibliából Pál apostol néhány sorát, mely a szeretetről szól, és a papírra, amin a szöveg állt, ráhelyezett egy üveg vizet. Állítólag egyetlen éjszaka elég, hogy a víz átprogramozódjék. A programozott víz üde ízű és nagyon sokáig friss marad, nem poshad meg, sőt ha valakinek olyan erős a hite, meg is gyógyul tőle.

Bizonyított, hogy a víz programozható

Az emberi élet nem képzelhető el víz nélkül. Közvetlen kapcsolatban állunk vele, épp úgy, mint bármi, ami él ezen a földön. 
Masaru Emoto japán kutató világméretű kutatásai eredményeként bebizonyosodott, hogy a víz képes átvenni az általunk közvetített információt. Az emberi energia, a gondolatok, a szavak, a zene, az érzelmek mind hatással vannak a víz molekuláris szerkezetére. A víz igen fogékony anyag. Fizikai formája könnyedén alkalmazkodik környezetéhez. De nem csak fizikai megjelenése képes változásra, molekuláris szerkezete is változik. A környezet energiája, rezgése képes megváltoztatni a víz molekuláris szerkezetét. Így nem csak víztükör formájában képes tükrözni a környezetét.
Mr. Emoto fényképekkel is dokumentálta a víz molekuláris változásait. Különböző üvegekre szavakat írt, mint például szeretlek, gyűlöllek, köszönöm, majd lefagyasztotta őket. Mikroszkópja, amivel megvizsgálta a fagyás közben kristályosodott vízmolekulákat, képes fényképek készítésére is. A világhírű fotókon jól látható, hogy a szeretlek címkéjű víz molekulája tiszta, fényes, míg a gyűlöllek címkéjűé kusza, szinte olyan, mint egy saras fröccsentés. 

Biztos, hogy kell a kemény rock?

Mostanában divatos a zene terápia, ezért Mr. Emoto elhatározta, hogy megnézi milyen hatással van a zene a víz szerkezetére. Desztillált vizet helyezett több órára két hangszóró közé, majd lefényképezte a megfagyasztott vízben képződött kristályokat. A kemény rockot „hallgató” víz molekulái zavarosak, mint egy örvény, a kellemes klasszikus zenét „élvező” vízé pedig lágyak és kellemes formájúak.

Mi magunk vagyunk a víz

A víz bolygónkon elsődleges forrása minden életnek. Testünk olyan, mint egy szivacs, mely több billió üregecskéből, sejtből áll. Ezek a sejtek hordozzák a folyadékot. Gondoljuk csak el, testünk hetven százaléka víz, épp úgy, ahogy világunk is hetven százalékban vízből áll. Felmerül a kérdés, mit művelünk magunkkal, amikor félelemtől, stressztől, bűntudattól vezérelve utáljuk, gyűlöljük magunkat? Mit programozunk olyankor a bennünket alkotó víznek? Az az ember, aki reggelente elégedetlenkedve, utálkozva néz a tükörbe, egyúttal beprogramozza a benne lakó víznek, hogy gyűlöllek, utállak, nem tetszel. A víz molekurális szerkezete a szervezetében megváltozik, és ahelyett hogy erőt, gyógyító energiát adna, megbetegíti.

Hogyan kell programozni a vizet?

M. Emoto kísérleteiből kiindulva a víz programozásához nem kell különleges gép, sem vegyszer. Dolgozhatunk szavakkal, mondatokkal, képekkel vagy zenével. A legegyszerűbb módszer, ha egy üvegre (befőttes üvegre vagy letisztított műanyag üvegre) feliratot ragasztunk, de az is megfelelő, ha a feliratra egyszerűen ráhelyezzük az üveget. A felirat mindig pozitív állítás vagy kérés legyen, pl. egészséges vagyok, szeretetben, harmóniában élek, stb. Soha ne használjunk nem-mel kezdődő mondatokat, pl. hogy ne legyek beteg, vagy ne érjen baleset, mert ez energetikai szinten nem értelmezhető. Ezután nincs más dolgunk, töltsük meg az üvegünket egyszerű csapvízzel, és „tegyük le aludni”.
Kereshetünk olyan képet is, ami kifejezi az áhított érzéseinket, és akkor erre állítsuk az üveget. A zenével programozás már körülményesebb, mert az információk átadásához szükséges idő legalább egy éjszaka.

Vízprogramozás meditációval

Fogj egy pohár vizet a két kezed közé, és hunyd le a szemed. Koncentrálj a harmadik szemedre, és gondold, hogy eggyé válsz a vízzel. Koncentrálj arra, hogy egyre jobban ellazulsz, miközben a harmadik szemedből elinduló fénysugár megragyogtatja a vizet.

– Most gondolj a kérésre, amit a víznek szeretnél átadni. Képzeld el, hogy ez a kérés a harmadik szemedből és a két kezedből a víz felé áramlik. A kérésed jelen időben és pozitív formában fogalmazd meg. (A fájdalmam megszűnik. Szép és fiatal vagyok, stb.)
 
– Most lásd, hogy a kérésed egy gyönyörű fénynyaláb, és megvilágítja a vizet. Képzeld el, hogy a víz részecskéi szépen sorban átveszik egymástól az információt, míg be nem telítik az egész poharat.

– Most képzeld el, hogy mindjárt a szádhoz emeled, és megiszod a vizet. A szádon keresztül a gyomrodba jut, és onnan az egész testedet átjárja, így adva át a sejtjeidben lévő többi víznek is az információt. Lassan a szervezeted hetven százaléka tudni fogja, mit üzentél, és végrehajtja a kérésedet. Nemsokára megváltozik az életed. Nemsokára olyan leszel, amilyen lenni szeretnél: egészséges és ragyogó. Képzeld el magad olyannak. Hosszan időzz el a szép képzeletben, lásd a legapróbb részleteket is.

Most végy egy mély lélegzetet, és szépen, lassan idd meg a vizet. Lágynak, kellemes ízűnek fogod érezni, és már az első kortytól érzed, hogy csodálatos hatással van a testedre, lelkedre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!