Teol.hu videó

2024.06.15. 19:47

Magyar szurkolókkal lett tele a Garay tér (videóval)

Sokszáz, de lehet, hogy ezer szurkoló nézte együtt a Magyarország-Svájc focimeccset a szekszárdi Garay téren.

Finta Viktor

Érdemes volt az előző két labdarúgó Európa-bajnoksághoz hasonlóan ismét óriás ledfalat üzembe helyezni és szurkolói zónát létrehozni Szekszárd belvárosában, ezt megerősítette Berlinger Attila, Szekszárd frissen kinevezett polgármestere is.

A helyszínen szurkolt Berlinger Attila, Szekszárd frissen kinevezett polgármestere is.
Fotó: Mártonfai Dénes

Egyesek szerint mintegy hatszáz, mások szerint közel ezer embert is kicsalogatott a közösségi élmény a Garay térre

Voltak baráti társaságok, párok, teljes családok, és volt, aki egyedül jött, hogy megnézze Fiola Attiláékat, mire jutnak Svájc együttese ellen. A magyar himnuszt együtt énekelte a csapattal és a stábbal a többnyire piros vagy fehér nemzeti mezben, pólóban feszítő szekszárdi publikum, szépen zengett a város főtere.

Kígyózó sor állt a büfék előtt, ahol minden bizonnyal jó estét zártak

A sörpadokon egy jó órával a kezdés előtt már nem volt ülőhely, de ez senkit sem tántorított el, találtak maguknak jó pozíciót a drukkerek a Szegzárd Szálló előtti árnyékban, vagy éppen az ellenkező oldalon is.

Együtt rezdült a teljes publikum a kezdő sípszót követően is

Minden veszélyes svájci megmozdulásnál felszisszentek, a góloknál felhördültek, majd elnémultak, Szoboszlaiék helyzeteinél pedig reménnyel telve felpattantak és felkiáltottak az emberek.

Sajnos végül fejet kellett hajtanunk az alpesi ország - akiknél éppen hetven esztendeje Puskásék ezüstérmesek lettek a vébén - szombati jobb teljesítménye előtt, de a továbbjutás reménye nem veszett el. Ezt erősítették meg a Teol kamerája előtt nyilatkozó drukkerek is.

Íme a videós összeállításunk:

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában