Világbajnokság, Katar

2022.12.18. 21:23

Raphael Varane elképesztően büszke erre a francia válogatottra

Drámai csatában veszítette el a világbajnoki döntőt a címvédő francia válogatott, amely tizenegyesekkel maradt alul Argentínával szemben a katari torna utolsó meccsén.

TEOL

Raphael Varane az egész mérkőzésen nagyszerű teljesítményt nyújtott

Fotó: AFP

„Nagyon csalódottak vagyunk, mert mindent beleadtunk – nyilatkozta a lefújás után Raphael Varane. – A torna során rengeteg nehézséggel szembesültünk, de küzdöttünk a végsőkig. Nem adtuk fel! Ma az első órában nem voltunk egy súlycsoportban az ellenféllel, de aztán visszajöttünk a mérkőzésbe, amelyet mi is megnyerhettünk volna. Büszke vagyok a franciákra, elképesztően büszke vagyok erre a csapatra! Mindent beleadtunk, felemelt fejjel térhetünk haza! Nem volt egyszerű ez a mérkőzés, amikor szépítettünk, onnantól kezdve minden megváltozott, nagyon gyorsan. Fizikailag jobbak voltunk nálunk, elkezdtünk támadni, mert elkezdtünk hinni magunkban. Nem álltunk messze attól, hogy megnyerjük azt a rosszul kezdődő mérkőzést. Mentálisan nagyon erős a csapatunk, szívvel-lélekkel harcoltunk, így jutottunk a döntőbe. De ez nem volt elég most a győzelemhez.”

A világbajnokság döntőjéről itt írtunk, KATTINTSON IDE!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!