elismerés

2017.12.11. 10:20

A Tarr Kft. erős mezőnyben kapott rangos díjat

TN

A piacvezető kategória 5. helyezettjeként Pegazus Díjas lett a Tarr Kft. A szekszárdi cég az összesen harminc kiváló gazdasági teljesítményt nyújtó, legdinamikusabban fejlődő kis- és középvállalkozások mezőnyében nyerte el ezt a rangos elismerést. A vállalkozások képviselői nemrég a Four Seasons Gresham Palotában tartott gálán vehették át a díjakat. Idén is a legkülönbözőbb iparágak képviseltették magukat: egyaránt megjelentek a gép- és berendezésgyártó, a műanyag- és faipari, az élelmiszeripari, a nyomdaipari, illetve az informatikai tevékenységet végző társaságok. Közös jellemzőjük, hogy az elmúlt két teljes év során kiemelkedő növekedést értek el, valamennyien legalább öt éve alapított, magyar többségi tulajdonban álló vállalkozások, amelyek 2016-ban pozitív eredményt értek el.

A Pegazus Díjat évente osztja ki az Enterprise Investors, Kelet-Közép-Európa egyik legnagyobb kockázati- és magántőke-befektető vállalata, a Bisnode, Európa egyik vezető digitális üzleti információszolgáltatója, valamint a Dentons, a világ legnagyobb ügyvédi irodája. – A Pegazus Díjjal azokat a sikeres, dinamikus kis- és középvállalkozásokat állítjuk reflektorfénybe, amelyek tehetségük és jó stratégiájuk révén jó úton haladnak ahhoz, hogy a legnagyobb, befutott cégek közé kerüljenek – mondta Tüske Tamás, az Enterprise Investors országigazgatója.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!