ingatlanajánló

2021.07.24. 16:00

A hét ingatlana: egy kislakás Szekszárdon, nagyobb lehetőségekkel!

Huszonhat négyzetméteres, kompakt, még a jelenleginél is akár jobban kihasználható otthon keresi lakóját! A helyes ingatlan jó áron, jó helyen szerezhető meg, egy-két lakberendezési praktikával pedig tovább növelhető a kényelmi faktor. De mi már így is azonnal beköltöznénk. És Ön?

Fotó: ingatlanbazar.hu

“Szekszárdon csendes környezetben, jó állapotú garzon keresi új tulajdonosát. [...] A Bottyán-hegyen található lakás zsalus szerkezetű, tégla válaszfalakkal. Felújításra került a fürdő-wc burkolatokkal, szaniterekkel, vízvezetékekkel együtt. A konyhabútor és a mögötte található csempe is modern stílusú.

Az erkély felől műanyag bukó-nyíló ablak került beépítésre, az erkély pedig redőnyözött. Fürdőszoba kivételével minden helyiség laminált padlós. Ezekből következik, hogy költséges felújítást már nem szükséges elvégezni. A rezsiköltségek minimálisak. Körbefűtött a lakás, szigetelt a ház, gáz-konvektoros a fűtése.

A háztömb körül és a környéken sok parkolóhely áll a lakók rendelkezésére és a buszközlekedés is kiváló, 2 perc sétával elérhető a megálló. Ennek ellenére egy nem túlzott forgalmú, sok zöldterülettel körbevett, nyugodt környezetben élhet aki ezt a kis kuckót választja új otthonául. Ajánlott fiataloknak első lakásként, de földszinti fekvése miatt időseknek is megfelelő.[...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!