ingatlanajánló

2021.09.11. 16:00

Élet Gunarasfürdőn, mediterrán hangulatban, potom pénzért!

Egy tágas, emeletes, téliesített nyaraló keresi-várja új, szerető tulajdonosát Dombóváron, karnyújtásnyira a gyógyulást ígérő strandfürdőtől. A 22,8 millió forintos vételár, és persze a fotók is jó benyomást tettek ránk. És Önre?

Fotó: ingatlanbazar.hu

“Tolna megyében, Dombóvár-Gunarasfürdőn [...] eladóvá vált egy egyedi kialakítású, tégla építésű, 108 négyzetméter bruttó alapterületű, csendes zsákutcában található (de mégis a strandfürdő bejárat 150m), igényesen felújított, világos, amerikai konyhás, nappalis, két szobás+két félszobás, téliesített nyaraló.

A 2014-es felújítások során a ház külső hőszigetelést kapott, víz és villanyvezetékek cseréje megtörtént,kiépítésre került az elektromos kapunyitó villamos rendszere, a régi nyílászárókat modern hőszigetelt szúnyoghálós ajtók, ablakok váltották fel, a szobák laminált burkolattal lettek lerakva, minőségi kerámia burkolatot kapott az amerikai konyha, fürdőszoba, WC, nappali és a gyönyörű keleti fekvésű nagy terasz. Az ingatlan télen is tökéletesen alkalmas a lakhatásra a turbós gázkazánnak és a modern radiátoroknak köszönhetően. Az emeleti erkélyről csodálatos kilátás nyílik Gunarasfürdő fákkal körülvett nyaralóira. A 200 négyzetméteres zárt telek parkosított, kavicsos parkolóval rendelkezik. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!