ingatlanajánló

2021.09.04. 20:00

A hét ingatlana: napelemes, központi otthon tulajdonostól eladó!

Akadálymentes lakást találni nem egyszerű. Mi most azonban mégis kiszúrtunk egy megyei ajánlatot az ingatlanbazar.hu oldalán. Az otthonban ráadásul bőven van fantázia, akadnak egybenyitható terek is, no és fényben sincs hiány!

Fotó: ingatlanbazar.hu

“Eladó tulajdonostól, egy 63 m2-es , 1 + 2 félszobás , összkomfortos , akadálymentesített lakás Szekszárdon a Mészáros Lázár utcában. A háztömb ( 9 szintes ) lifttel felszerelt, szigetelt, napelemekkel rendelkezik . Elhelyezkedését tekintve az ingatlan központi, mégis csendes helyen van. 500m -es vonzáskörzetében található az autóbusz-pályaudvar, vasút állomás, gyógyszertár, óvoda, iskola és élelmiszer bolt.

Az alacsony rezsiköltséggel (körülbelül 30 000 Ft) rendelkező lakás saját vízmérő órákkal ( hideg- és meleg vízre egyaránt ) és a radiátorokon hőmennyiség mérővel is felszerelt. A lakás különleges elhelyezkedésének és hatalmas ablakainak köszönhetően délelőtt és délután is világos, napfényes . A nappali és az étkező egybe nyitásával ez a rendkívül praktikus elosztású ingatlan tágas, kényelmes otthonná vált. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!