ingatlan

2021.08.14. 16:00

Egy eladó Bottyán-hegyi lakás, amely szinte már ház!

Legalább is ezt az érzetet kelti az ingatlan sok-sok adottsága. Lessen be velünk egy 60 nm-es otthonba, amelynek kertkapcsolata és tágas terei is többet kínálnak, mint egy mezei lakásé!

TEOL

“Elragadó hangulatú, kertkapcsolatos, nagy teraszos lakás eladó Szekszárdon, családi házas környezetben [...] Esze Tamás utcában, 2001-ben épült négy lakásos társasház földszintjén található ez a 14 nm-es terasszal ellátott 60 nm-es lakás. Olyan a hatása, mintha családi házban lennénk! :) A lépcsőházon túl a teraszról is megközelíthető a lakás. Tágas amerikai konyhás nappalival rendelkezik, ahol a térérzetet tovább növeli a 3 méteres belmagasság. A két külön nyíló szobával, fürdőszobával, kamrával, két nagyméretű beépített szekrénnyel, és műanyag nyílászárókkal ellátott lakás jó állapotú, azonnal költözhető. Zárt udvarában parkolóhelyek kerültek kialakításra. A szépen gondozott füvesített terület, a sütővel rendelkező fedett kerti kiülőhely, tökéletes helyszíne a családi és baráti összejöveteleknek. A lakás csendes, zöldövezetben található, azonban a történelmi városközpont 10 perces sétával könnyedén megközelíthető. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!