ingatlanajánló

2021.08.07. 16:00

Maga a megtestesült luxus a hét Tolna megyei ingatlana

Az eladásra szánt, 430 négyzetméteres családi ház jelenlegi tulajdonosainak fontos lehetett a víz és tűz eleme. A 129,9 millióért megvásárolható, “exkluzív, minden igényt kielégítő, prémium minőségű családi ház” biztos, hogy sokak érdeklődését felkelti. Nézzen be velünk a hét megyei ingatlanába!

Fotó: ingatlanbazar.hu

“ [...] A Duna-parti kisváros mindössze egy órányira fekszik a fővárostól, az eladó ingatlan pedig az autópályától karnyújtásnyira helyezkedik el. A csendes, barátságos utcában, 1.879 négyzetméteres telken álló épület 2009-ben Porothon téglából épült, 430 négyzetméteres hasznos alapterülete öt rendkívül tágas és világos szobát, két fürdőszobát, valamint számos egyéb helyiséget foglal magában.

A ház központi helyisége az 51 négyzetméter alapterületű nappali, amelyből egy napfényben fürdő télikerten keresztül juthatunk az ingatlan legfőbb ékességéhez, a 100 négyzetméteres medenceházhoz. A feszített víztükörrel rendelkező, csempézett úszómedence partján zuhanyzó, wc, szauna és jakuzzi szolgálja az itt élők kényelmét. A déli fekvésű, napfényes hálószobák parkettával, az egyéb helyiségek kerámialappal burkoltak, a falakat barátságos, meleg színekre festették. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!