Anyaság

2018.08.28. 18:05

Ez a legnagyobb szülői ajándék Mádai Vivien szerint

Vajon miért akart a műsorvezető-blogger korán anyuka lenni? Vajon milyen volt három testvérrel felnőni? – mindezekre a kérdésekre választ ad a Mádai Viviennel, valamint a kisfiával, Zénóval és az édesanyjával, Ildikóval készült kisfilm.

Balatonfüreden látogatta meg a népszerű műsorvezetőt és családját a csalad.hu internetes magazin stábja. A Családvarács című sorozat legújabb epizódjából kiderül, hogy bár Ildikó rendkívül engedékeny nagymama, aki elkényezteti unokáját – például annyi gombóc fagyit vesz neki, amennyit a fiúcska kér -. de Vivien szigorú, ám igazságos és következetes édesanya, aki így kompenzálja a nagyszülői engedékenységet. – Arany élete van, ezért ha választhatnék, hogy kinek a bőrébe bújjak, a kisfiaméba bújnék, mindenki az ő kegyeit lesi – árulja el nevetve.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=31&v=wZFwKuTlGII

Megtudjuk, hogy édesanyja a munkája mellett is nagyon sokat segít Viviennek, és azt is, hogy Zénike nagyon szeret a nagymamájával aludni, és bár ő jól pihen ilyenkor, a nagyija kevésbé, de a szeretet mindenért kárpótolja az idősebb korosztályt.

Vivien elmondja: mindig is az volt a vágya, hogy már fiatalon édesanya lehessen, és huszonöt éves korára sikerült is ezt megvalósítania. Terveiről pedig elárulja: bár voltak nehézségek a terhessége idején, mindenképpen szeretne testvért Zénónak, mert úgy véli, „a legtöbb, amit egy szülő adhat a gyermekének, az a testvér”.

Borítóképünk kivágás a fenti videóból

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában