jogi lépések

2019.09.03. 12:03

Párját hibáztatja kisfia haláláért L.L. Junior

A gyászoló rapper úgy döntött, elpereli párjától nagyobbik közös gyereküket, Lacikát.

A zenész a nőt hibáztatja a kicsi halálos balesetéért, akivel a Bors információi szerint hónapokkal ezelőtt nagyon megromlott a viszonya. A lap felidézte, L.L. Junior már a szombati tragédia másnapján úgy döntött, jogi útra tereli nagyobbik fiuk felügyeleti jogát. Lacika a testvére elvesztése óta az apjával van. Mester Csabától, Junior ügyvédjétől a lap pedig azt a választ kapta, hogy a zenész a dolgok jelenlegi állása szerint vissza sem adná anyukájának a gyereket, ugyanis az anyát hibáztatja a balesetért – írja az Origo.

Régen megromlott a kapcsolatuk

A Bors információi szerint Junior hónapok óta változtatni akart a láthatási körülményeken, és bár egyelőre nem emelkedett jogerőre, sikerült megegyezniük.

„Közös szülői felügyeletben állapodtak meg, de a gondozás az édesanya feladata maradt. Ügyfelem a jelenlegi helyzetben nem tarthatta magát ehhez a megállapodáshoz, magához vette a nagyobbik fiát. Most az édesanya pszichés állapota sem teszi lehetővé, hogy gondoskodjon róla, ez független a büntetőjogi felelősségétől. De az is igaz, hogy ugyan mindenkit megillet az ártatlanság vélelme, nehezen elképzelhető ügyfelem számára az a helyzet, hogy a gondoskodása és felügyelete alatt álló gyerek kirohanjon az útra” – magyarázta L.L. Junior ügyvédje a lapnak.

Az ügyvéd azt is hozzátette, hogy a zenész még a héten bíróságra megy, hogy rendeljenek el ideiglenes határozatot a felügyeleti jogokról.

A zenész az anyát hibáztatja

„Junior teljes mértékben Csillát hibáztatja. A közösségi oldalán és ügyvédje, Mester Csaba által is nyílt hadüzenetet indított ellene: el akarják venni ügyfelemtől a gyermekét” – erősítette meg a gyászoló édesanya ügyvédje, Horváth B. Gábor büntető szakjogász a Borsnak az állításokat. Hozzátette, a zenész már magához vette a nagyobbik fiút, mondván, párja sokkhatás alatt van, ezért nem tud gondoskodni a gyerekről.

Összeroppant a gázoló

Az L.L. Junior kisfiát elgázoló 76 éves férfi teljesen összeroppant a tragédia után. A rendőrség a nyomozás jelenlegi szakaszában úgy gondolja, hogy nem a férfi hibázott, ő mégsem tud megbocsátani magának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában