aktuális

2019.10.18. 09:08

Zenészek kommentálnak zenei híreket

News Flash címmel indított videósorozat a Fülesbagoly blog. A zenei portál YouTube csatornáján hétről hétre ismert magyar zenészek kommentálnak aktuális zenei híreket. Az első részben terítékre kerül a klipszemle, az online zaklatás, a bakelit újbóli felvirágzása és a zenei lopás is.

Orfû, 2019. június 21. Csorba Lóránt, a Lóci játszik frontembere a zenekar koncertjén a Fishing On Orfû fesztivál harmadik napján, 2019. június 21-én. MTI/Sóki Tamás

Forrás: MTI

Fotó: Sóki Tamás

A News Flash első részében hét zenész kommentálja az aktuális zenei híreket, nevezetesen: Csorba Lóci (Lóci Játszik), Giorgio (Carson Coma), Jónás Vera, Kutzora Edina (Erik Sumo Band), Subicz Gábor (Modern Art Orchestra, Subtones), Szekeres András (Junkies) és Vitáris Iván (Ivan & The Parazol).

Ezúttal hat hír kerül terítékre, melyeket röviden kielemeznek illetve hozzájuk szólnak. A News Flash hetente – másfél hetente jelentkezik új részekkel. Létrejöttét az NKA Hangfoglaló Program és a Fülesbagoly Alapítvány támogatja.

Borítókép: Csorba Lóránt, a Lóci játszik frontembere a zenekar koncertjén a Fishing On Orfű fesztivál harmadik napján, 2019. június 21-én.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában