Budapest-Bamako Rally

2020.01.14. 12:43

Orvos dönt arról, Oszvald Marika elindulhat-e élete legnagyobb kalandján

Teljes körű orvosi vizsgálaton esett át a 67 éves operettprimadonna.

Budapest, 2013. november 26. Faragó András (b) Trafina és Oszvald Marika (j) Mimóza szerepében Lajtai Lajos-Békeffi István Régi nyár címû operettjének próbáján a Budapesti Operettszínház Raktárszínházában 2013. november 25-én. A darabot november 27-én Szabó Máté rendezésében mutatják be.

Forrás: MTI

Fotó: Kallos Bea

Teljes körű orvosi vizsgálaton esett át Oszvald Marika, aki 67 esztendősen élete legnagyobb kalandjára készül: elindul a rengeteg veszéllyel járó Budapest-Bamako Rally-n írja a Ripost.

Az Operettprimadonna már a nyolc kötelező oltást is megkapta, malária ellen pedig gyógyszert szed.

Szerdára várja az orvosi vizsgálatok eredményét, állítása szerint nagyon megrendülne, ha mégsem vághatna neki a kockázatos futamnak.

„Ezen a héten megyek megvenni a hálózsákot, hogy legyen miben aludnom, ha a Szaharában kell táboroznom, hiszen benne van a pakliban, hogy senki sem fogad be minket, nem kapunk szállást. Az időjárás igen szélsőségesnek ígérkezik, meleg ruhával is készülni kell. Egyébként nem aggódom a szállás miatt, én még a kocsiban is elalszom”

ecsetelte a lapnak a bevállalós művésznő.

Marika arra is gondolt, mit fog enni az embert próbáló 18 nap alatt. Listát írt, és alaposan bevásárolt alapvető élelmiszerekből, konzervekből.

„Szerencsére van a kocsiban hűtő, így az ivóvíz sem fog felforrni a sivatagi hőségben. Van olyan főzőm is, amit a szivargyújtóra kell rádugni, így akár lábosban is tudok majd főzni. Éhen nem halunk, az biztos”

nyilatkozta.

A színésznő már azt is tudja, mit fog tenni, ha véget ér a sivatagi-show. Amint leszállt Budapesten leszáll a repülőről, rohan a színházba, hiszen előadása lesz.

Borítókép: Faragó András (b) Trafina és Oszvald Marika (j) Mimóza szerepében Lajtai Lajos-Békeffi István Régi nyár című operettjének próbáján a Budapesti Operettszínház Raktárszínházában 2013. november 25-én

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában