Ne játsszá

2020.02.04. 18:46

Közös dalpremiert tart a Balkan Fanatik és a ManGoRise

A két egymástól eltérő stílusú csapat egy újszerű hangzásvilágot hozott össze.

A „Ne játsszá” egy szerelmi témát derűsen, könnyedén bemutató, népzenei elemekkel is fűszerezett, újszerű hangzásvilágú nóta, a Balkan Fanatik és a ManGoRise első közös dala.

A ManGoRise stílusa a mainstream pop és az underground különleges elegye, melyeket a zenekar játszi könnyedséggel vegyít.

Inspirálja őket a hip-hop, a drum&bass, a jazz, a funky és a dubstep is.

A csapat egyedülálló módon minden szerzeményt önállóan önt végleges formába: maguk írják és hangszerelik dalaikat, klipjeiket az első kockától a publikálásig maguk menedzselik. Így születnek az olyan dalok, mint a Szó nem elég című nóta, amely immár 8,5 milliós megtekintés felett jár a videómegosztón.

ManGoRise / fotó: Szűcs Gergő

A Balkan Fanatik a hazai zenei élet a stílus nagy öregje, a zenekar, amelytől garantáltan mindig minőségi muzsikát kapunk:

a magyar népzenei és az elektronikus elemek különleges elegyét,

amely tavasztól őszig nem csak a a hazai gasztroesemények kihagyhatatlan eleme.

A zenekar a téli hónapokban új dalokon dolgozott, melyek közül néhányat már a nyári bulikon hallhat is majd a közönség.

E két formáció együttműködésének első eleme a a Ne játsszá című dal és a hozzá tartozó klip is.

„Számomra hihetetlenül felemelő, ha olyan zenésztársakkal hoz össze a sors, akiknek a zenei világa, elképzelése hozzátesz az enyémhez. Akikre az első pillanatban felkapom a fejem, mert egyénenként, és csapatként egyaránt nagyszerűen működnek, és még emberileg is kompatibilisek vagyunk, ezért úgy gondolom, hogy jó az irány.

Hálás köszönet a közös munkáért a ManGoRise-nak. Folytatás következik, addig is Nejátsszá (a szívemmel.)” – mondta a dal kapcsán Bagóczky Lívia, a Balkan Fanatik énekesnője.

Borítókép: a Balkan Fanatik / fotó: Lajer László

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában