Bulvár-celeb

2021.05.18. 06:25

Börtönbe került külföldön a luxusfeleség férje

A luxusfeleség, Polgár Tünde és férje egy videóban mesélték el utazós élményeiket. Ezek között akadt egy nagyon rossz is: Polgár Árpád börtönbe került Horvátországban.

Forrás: Shutterstock / illusztráció

Fotó: Shutterstock

Polgár Tünde és férje a legjobb, legfélelmetesebb és legrosszabb utazós élményeiket osztották meg a rajongóikkal. Az összes közül kiemelkedő volt az az eset, amikor Polgár Árpád börtönbe került.

„Egyszer jöttem haza az Adriáról, és hosszú sorban egyedül jöttem, autók egymás után, tömött sorokban, falvakon mentünk át. Egyszercsak kiintettek a rendőrök, és meg akartak büntetni gyorshajtásért.

Abszolút irreálisnak és igazságtalannak éreztem, hogy miért engem intettek ki, a többiek ugyanannyival mentek. És fel voltam egy kicsit háborodva, mutogattam a zsebeimet.

Nem tudtak természetesen angolul, vagy nem is akartak, a mutogatáshoz folyamodtam. Annyira elvitt a hév, hogy mondom értsék már meg – 3500 kunát kértek – én meg nem akartam fizetni, mert igazságtalannak éreztem, biztos ismeritek ezt az érzést. És oda vetemedtem, hogy kigomboltam az övemet, hogy értsék meg, csak a nadrágom van” – elevenítette fel az élményt Árpi. Akit ezután bilincsbe vertek, rendőrautóba ültettek, és bevittek a rendőrségre, ahol órákat kellett állnia a folyosón.

„Aztán bevittek egy kihallgató szobába, ahol három-négy rendőr velem szemben ült, egy tolmács is.

Úgy ültek, mint egy rögtönítélő bíróság. Teljesen meg voltam félemlítve, kitették a pisztolyaikat az asztalra, tehát egy színjátékot játszottak velem”

- idézi a Bors a videóban elhangzottakat.

„Egész éjszaka börtönben kellett lennem. Másnap elvittek egy bíróságra szintén rendőrautóval, be Zágrábba. Ott a bíróságon egy bíró szintén magyar tolmáccsal megkérdezte, hogy mi történt. Egyből felmentettek, és elengedtek” – mondta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában