Bulvár-celeb

2021.07.08. 15:46

Életet mentett a fiatal sofőr, a főnöke majdnem kirúgta

A fiatal sofőr életet mentett, de egy órát késett a munkából, főnöke ezért ki akarta rúgni. A mentők megmentették és a történet happy enddel ért véget...

Forrás: Facebook / Országos Mentőszolgálat

Különleges igazolásért fordult a mentőkhöz egy észak magyarországi fiatalember, mert munkáját féltette egy életmentés kapcsán – osztotta meg a történetet az Országos Mentőszolgálat a közösségi oldalán.

Pár napja ugyanis, megállt egy ismeretlen újraélesztésénél az utcán, majd – a mentők kiérkezése után is – közel egy órán keresztül segítette a helyszíni életmentést. Bár a beteget stabil állapotban szállíthatták kórházba bajtársaink, a segítő szándékú elsősegélynyújtó kétségkívül elkésett a munkából. A főnöke ráadásul nem hitte el a késés okát és kirúgással fenyegette a fiatal sofőrt, amiért ilyen “képtelen történettel” állt elő mentségül.

Az Országos Mentőszolgálat regionális igazgatója az ügy hallatán azonnal az életmentő védelmére kelt és személyesen kereste fel a munkáltatót.

 

Igazolás helyett oklevéllel érkezett, amit a szállítmányozó cég teljes vezetése előtt adhatott át a hős munkavállalónak. Az egykor kétkedő főnök, végül egy hét “soron kívüli” szabadsággal ismerte el kiváló sofőrje rátermettségét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában