siker

2021.11.21. 13:17

Megható, mire költi 10 milliós nyereményét a Ninja Warrior győztese

Az immár 40 országban sikerrel futó műsorban az válhat ninjává, aki a döntő akadálypályájának teljesítése után, adott időn belül megmássza a 20 méter magas Mydoriama-t.

Forrás: TV2

Ez volt a célja idén is a Ninja Warrior első évadában élen végző, Gyömrei Máténak is, de elképesztően erős és elszánt harcosokkal kellett megküzdenie.

Például Harmat Chris-szel, a Svájcban született magyar világbajnok és világkupa győztes parkourossal. A már több külföldi Ninja Warriorban is bemutatkozó sportoló a hazai nézőket egyből lenyűgözte azzal, hogy egy-egy akadályt szaltóval fejezett be.

" data-instgrm-version="14">

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

A döntő pályája összetett, a második, minden eddiginél keményebb akadályokat mindössze két ember tudta végigcsinálni. Az első évad győztese, Gyömrei Máté és Chris, így ők veselkedtek neki a szédítően magas Midoryama megmászásának.

Tényleg egy hajszálon múlt, hogy Máté előtt sikerült végeznem, elképesztően komoly ellenfél volt, nagyon tisztelem

– mondta győzelme után a Borsnak Harmat Chris.

Bár nem avattak ninjává, nincsen bennem hiányérzet, mert így is messze túlszárnyaltam a korábbi Ninja-s eredményeimet, és alapvetően ez volt a célom, a győzelem csak ráadás.

A győztes a dicsőségen kívül 10 millió forintot is nyert, konkrét céljai vannak vele.

Mindig a mostban éltem, ritkán raktam félre pénzt

– árulta el Chris a Borsnak.

Ezért ennek a pénznek egy részét most elteszem, egy részét pedig annak a teremnek a fejlesztésére fordítom, amit hét hete nyitottunk meg barátaimmal. Vannak benne ninja és parkour pályák, meg sok minden más is.

Ide szeretném meghívni Gyömrei Mátét, akivel hatalmasat küzdöttünk, és a nyereményemből is szeretnék valamennyit adni neki, mert ő is megérdemli

– tette hozzá a győztes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában