Szomorú

2022.01.23. 08:30

Elképesztő! Ilyen méltatlan sorsra jutott Dobos Attila hagyatéka

Még fel sem foghatta a család, hogy elhunyt a zeneszerző, máris nem várt nehézséggel kellett szembenézniük.

Az egykori slágergyáros január 4-én hunyt el, a család pedig a tragédia után pár nappal újabb rossz hírt kapott. Dobos Attila egykori főbérlője ugyanis jelezte, minél hamarabb szüksége lenne az ingatlanra. A családtagoknak ezért a lehető leggyorsabban ki kellett pakolnia a házból.

Mivel Dobos hagyatékában több nagy bútor is szerepelt, nem mindet tudták elraktározni a családtagok. Más választás hiányában meghirdették az interneten a berendezéseket, háztartási gépeket, könyveket.

Minden egyes bútort sajnálok, mert mindegyikhez érzelmek fűznek. Ebben a fotelben ült az édesapám, itt itta a teáját, ott főzte az ebédet... 

Minden bútorban ott van a lelke egy darabkája. 

Sajnos nyilvánvaló, hogy az összeset nem tudjuk megtartani, de így is örülünk, ha jó helyre kerülnek a dolgok – mondta Dobos Attila lánya, aki még hozzátette, hogy sok mindent sikerült megmenteniük, így a szeretett emlékek nem tűnnek el örökre az életükből.

Borítókép: TV2

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában