Elképesztő

2022.01.30. 07:40

Ősz hajzuhatagával sokkolja rajongóit a gyönyörű magyar lány

Mesebeli hercegnő szépségével vetekszik Juhász Anna, aki ékszerként viseli rendkívüli frizuráját.

Sokan a Disney mesékből ismert Aranyhajhoz hasonlítják a harmincéves nagyváradi lányt, aki sajátos, ősz hajzuhatagával a külföldi sajtó figyelmét is felkeltette - írja a Bors.

Juhász Anna tizenhárom éves korában vette észre első ősz hajszálát fekete fürtjei között. Mára elfogadta különleges, védjegyévé vált haját, ám az első találkozás az öregedés jelével őt is megrémisztette.

– Rettegtem a korai öregedéstől, de a babona miatt nem téptem ki az első szálat. Aztán ahogy telt az idő, egyre több ősz hajszál jelent meg. Tizenöt évesen kérleltem édesanyámat, hogy fessük be a hajamat, de nem engedte – mondta a 30 éves, csinos lány, aki mezőgazdasági munkából él. Saját tanyáján tevékenykedik.

Tizenhat éves korára már olyan látványosan deresedni kezdett a haja, hogy édesanyja maga vetette fel a hajfestés ötletét. Anna azonban addigra elfogadta helyzetét, sőt, azóta fel sem merült benne, hogy változtasson haja színén.

– Nagyon hálás vagyok anyukámnak, amiért először nem engedte elfedni az ősz hajszálaimat, mert ez segített, hogy idővel el tudjam fogadni önmagamat. Ez az én különlegességem – tette hozzá az extrém külsejű hölgy, akiről már a New York Post is cikkezett.

 

Anna ezüstös hajával közvetlen környezete egészen hamar megbarátkozott, amit többek közt a szokványosnak nem nevezhető stílusának is köszönhet.

 

Forrás: Instagram

– Az öltözködésem miatt mindig is kilógtam a sorból, így az ősz haj már csak ráadás volt. Szerencsére az osztálytársaim is elfogadóak voltak, sosem csúfoltak. Amikor Budapesten vagy valamelyik nagyvárosban járok, akkor szinte elvegyülök a tömegben, annyi szokatlan külsejű, extravagáns embert látni. A hajam ráadásul átmenetes, így gyakran azt hiszik, festve van – mondta Anna.

A több mint tízezer Instagram-követővel rendelkező nőt nemcsak párja segítette az elfogadásban, de a tanyán töltött dolgos mindennapok is hozzájárultak ehhez.

– Megtanultam azonosulni a természettel. Ráadásul a közösségi oldalamon rengeteg fotót osztok meg magamról, és nagyon sok pozitív visszajelzést kapok a követőimtől. Mindamellett rengeteg üzenetet is kapok olyanoktól, akik inspirálónak találják az önazonosságom.

Borítókép: Bors

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában