Nahát!

2022.05.01. 06:00

Még mindig titokban tartja új szerelmét Galambos Lajos (videó)

A 61 éves trombitás sok időt tölt új kedvesével itthon és külföldön is.

Forrás: Metropol

Bombaként robbant a hír, hogy egy évvel a válása után ismét rátalált a szerelem Galambos Lajosra. Nehéz éveket tudhat maga mögött, áramlopási ügye 7 éve tart, 20 év után pedig a házassága is zátonyra futott. A sok probléma után most úgy tűnik, neki is jár egy kis boldogság - írja a Bors.

"Van valaki, akivel jó barátságban vagyok, és el tudom képzelni azt, hogy sokáig leszek jó barátságban" – mondta Lajcsi, ki hozzátette: már régóta ismeri a hölgyet, mégis váratlanul lobbant fel köztük a szerelem lángja. Választottja nevét egyelőre titokban tartja, de azt elárulta, hogy a hölgy is szakmabeli.

"Amikor elhagyatottnak és magányosnak éreztem magam, akkor teljesen véletlen találkoztunk. Azt is el kell mondjam, hogy szeretném őt megkímélni az idézőjelbe tett jóakaróktól" – fogalmazott a trombitás, aki szerint a hölgy nem az egzisztenciája vagy a vagyona miatt van vele.

Önálló egzisztenciával rendelkezik a hölgy, mindene megvan: autója, nyaralója, lakása, nincs hitele. Tulajdonképpen jó parti. Lajcsi elárulta: sok időt töltenek együtt közösen – itthon és külföldön is.

"Nem bujkálunk. Épp elég híradás jelent meg, hogy elváltam, hogy ez van, az van. Nekem nem kell bujkálnom semmi elől" – magyarázta a 61 éves zenész, aki egyelőre még nem mutatta be három gyerekének választottját, de hamarosan ennek is eljön az ideje.

Borítókép: Metropol

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában