Megható

2022.05.17. 08:23

„Nem szomorkodni kell!” – Benedek Tiborról beszélt Epres Panni

Ezen a hétvégén, május 20–22. között rendezik meg a II. Benedek Tibor Emléktornát a Hajós Alfréd uszodában. Az esemény hétfői sajtótájékoztatóján a 2020. június 18-án elhunyt vízilabdázó özvegye, Epres Panni is megjelent – írja a Ripost.

Epres Panni
Epres Panni Fotó: Nemzeti Sport

„Már az első emléktornát is támogattam – mondta hétfőn Epres Panni, aki a tavaly augusztusi Benedek Tibor Emléktornára utalt. – Nem szomorkodni kell Tibor halála miatt, hanem megbecsülni és folytatni a munkásságát. Nagyon jó kezekben van a rendezvénysorozat.”

A torna célja, hogy méltó emléket állítsanak a tragikusan fiatalon elhunyt kiváló vízilabdázónak, edzőnek, vezetőnek, valamint játéklehetőséget biztosítson a magyar ifjúsági korosztály legmagasabb szintet képviselő csapatainak.

Benedek Tibor 47 évesen hunyt el, és bár Epres Panni sokáig kerülte a nyilvánosságot, de egy éve már feltűnt egy olaszországi ünnepségen, amikor sétányt neveztek el a férjéről.

Borítókép: Benedek Tibor, a magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya és felesége, Epres Panni modell a férfi vízilabda ob I döntőjének első mérkőzéseként vívott Szolnoki Dózsa-Közgép–ZF-Eger-találkozón a szolnoki Vízilabda Arénában, 2016. május 7-én

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában