Agresszív

2022.05.26. 07:50

Újabb durva részletek derültek ki Szabó Zsófi és Shane veszekedéséről

Az őrjöngő Tusup miatt nem a rendőröket hívta Szabó Zsófi, hanem az édesanyját, akivel szintén ordibált az edző.

Szabó Zsófi és Shane Tusup között a múlt héten robbant ki egy heves vita, ami odáig fajult, hogy Zsófi a rendőrséget akarta hívni – írja az Origo.

Shane az utolsó veszekedésükkor állítólag őrjöngött, majd rázárta az ajtót Zsófira, aki emiatt pánirohamot kapott. A veszekedés odáig fajult, hogy a színésznő már a rendőrséggel fenyegetőzött. Valószínűleg ez lehetett az a pont, amitől az úszóedző visszatérhetett a valóságba, és valamennyire lenyugodott. Csak ezért nem lett hatósági ügy és botrány az esetből.

Egy, a családhoz közel álló forrás szerint nem csak ketten voltak otthon, egy ponton megjelent Zsófi édesanyja is a helyszínen. 

Forrás: Zih Zsolt / MTVA

Zsófi mielőtt a rendőrséget tárcsázta volna, az édesanyját hívta fel a bezárt szobából, hogy segítsen rajta. Pálma asszony a helyszínre sietett. 

Amikor Shane meglátta őt, még dühösebb lett, elkezdett futni az anyósjelöltje felé, őrjöngve, torkaszakadtából ordítva. Olyan vehemensen, hogy Pálma asszony nem lehetett biztos benne, hogy meg fog állni...

De szerencsére az utolsó pillanatban megállt. Mindez a ház előtt történt, több szomszéd is láthatta – magyarázta az informátor.

Shane azóta üzenetekkel, hatalmas virágcsokrokkal ostromolja az egykori sorozatszínésznőt, aki a jelek szerint nem akar békülni.

Borítókép: MTI / Illyés Tibor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában