Eddig tartott

2022.08.10. 11:42

Kitálalt Kulcsár Edináról egy régi barát

Úgy tűnik, valami nagyon rosszul alakult a barátok között.

Meglepő dolgot állít egy régi barát Kulcsár Edináról! A szépségkirálynő már nem tartja a kapcsolatot kisfia, Medox keresztszüleivel, még a keresztapjával sem, akivel nagyon jó barátok voltak. Sőt, Edina a közösségi médiában is letiltotta őket. Hogy miért? Csak találgatni lehet...

„Az ő döntése volt, hogy elfordul a barátaitól. Én előtte sem voltam vele szoros kapcsolatban, így nem nagyon bántott ez, inkább Balázs miatt voltam szomorú, hogy ennyit ért neki egy nagyon régi barátság. Azóta már a közösségi média oldalakról is letiltott minket. Pedig semmi indoka nem volt rá...” – fogalmazott Kulcsár Edina egykori jó barátjának a felesége.

Edina gyermeke keresztanyával sem tartja a kapcsolatot. Ezt egy korábbi Instagram-történetben osztotta meg a szépségkirálynő, ám a miértekre ezúttal sem tért ki.

„Valaki kérdezte, hogy mi van Medike keresztanyjával. Hát az van, hogy nincs. Nem is szeretnék ehhez többet hozzáfűzni, sőt soha nem szeretnék erről beszélni” 

– írta Edina.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában