Bulvár-celeb

2022.10.06. 05:05

Egy hétig táncolt fájdalmas bordatörése után Zimány Linda: az orvosok is megdöbbentek

Zimány Lindára a bordatörése miatt csütörtökön még egy orvosi vizsgálat vár, majd szombaton este már szerepel a TV2 Dancing with the Stars show-műsorában. A modell nagyon nagy vágya, hogy megmutathassa tánctudását.

Fotó: Bors

Zimány Linda felkészülése nem indult zökkenőmentesen: a próbák elején komoly sérülést szenvedett, még kórházba is el kellett mennie, ám ez sem törte le a lelkesedését és türelmetlenül várja, hogy parkettre léphessen. A modellnek a bordatörése miatt sokkal óvatosabban kellett gyakorolnia, de ennek is igyekezett a pozitív oldalát nézni.

– Nagy fájdalmaim voltak, de még egy hétig edzettem, miután megtörtént a baj. Az orvos is csodálkozott, hogy így táncoltam tovább. De legalább megtudtam, hogy tényleg nagy a fájdalomküszöböm

– mesélte Linda, aki az eset ellenére igyekezett a maximumot kihozni magából. 

A Borsnak azt is elárulta, hogy a Nagy duett után ez volt az a műsor, amiben nagy vágya volt szerepelni.

Csütörtökön még egy orvosi kontrollra el kell menjek, de a szombatra már nagyon készülök. Izgulok is miatta, de igyekszem sulykolni, hogy csak a szüleim lesznek ott és Dini, a partnerem – mondta kissé feszengve.

A modell a táncpartnerét, Bődi Dénest is lenyűgözte az akaraterejével, akinek többször vissza kellett fognia Lindát a maximalizmusa miatt.

Fotós: Bors

Azért már most nagyon sok jót kaptam ettől a műsortól, visszaadta az önbizalmamat és sokkal jobban megnyíltam. Igazán nőnek érzem magam és élvezem a helyzetet – mesélt az élményeiről Zimány Linda.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában