Bulvár-celeb

2022.10.09. 05:55

Gelencsér Timi elárulta: pasiügyekben soha nem alkuszik meg

A keresett influenszer, sikeres médiaszereplő, modell és sportoló már számos területen bizonyította szorgalmát és rátermettségét.

Forrás: Bors

Gelencsér Tímea szinte mindennap máshol van és mást csinál, nem mondhatja, hogy monoton az élete, ráadásul a sok elfoglaltság mellett néhány hete az egyetemre is beiratkozott. Sokat utazik is, így érthető, ha szülei féltik – írja a Ripost.

„Rettenetesen féltenek, főleg édesapám, aki magánnyomozó és a munkája során találkozott ezzel-azzal. 

Van egy applikáció, amivel látod a másik készülékének a helyzetét. Ezért mi is telefonos applikációval figyeljük, ki hol van a családtagok közül. Használom másra is, például megnézem a térképen, hol van a nővérem, és ha a közelemben, akkor elugrom hozzá. 

Milánóban is együtt voltunk Hajnival – szeretem, ha tudom vinni magammal a testvéremet, és örömet szerezhetek neki” – vallotta be Timi a hot! magazinnak.

Gelencsér Timi azt is elárulta, milyen számára az ideális társ.

Forrás: Bors

„Nincs férfiideálom, de olyan társra vágyom, aki épít és nem visszahúz, aki felszabadultabbá, boldogabbá tesz, aki nem hátráltat, aki hozzám tesz érzelmileg és az élet minden területén. Jól elvagyok egyedül is, nem alkuszom meg. A magánéletemet mindig megtartom magamnak. Ha lesz valaki az életemben, azt a saját oldalamon fogom közölni. Addig minden más csak találgatás és pletyka” – mondta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában