Bulvár-celeb

2022.10.19. 11:30

Sorra pusztulnak el Vasvári Vivien háziállatai. Mi történik a celeb körül?

Már az állatvédők figyelmét is felkeltette a tény, hogy két nap alatt két háziállata halt meg furcsa körülmények között. Vasvári Vivien is reagált az őt ért vádakra.

Forrás: Bors

Fotó: Instagram

Vasvári Vivien nagyon szereti az állatokat, ez nem kérdés, az azonban mindenképpen elgondolkodtató, hogy a kis kedvencek jönnek, majd túlságosan gyorsan távoznak is a híresség életéből – a szerencsésebbek élve – írja a Bors.

Vivien hivatalos oldalain még most is látható az a két exkutyus, akiket megvett, majd ajándékba adott, voltak nyuszijai, melyek szőrén-szálán eltűntek és egy kismalac is, ami végül – nagyon helyesen – egy farmon kötött ki.

 

A celeb hétfőn újabb háziállat tematikájú Facebook-poszttal jelentkezett, ezúttal egy szörnyű tragédiáról számolt be: eltűnt a kiskutyája. Végül megtalálták, de már holtan. Zorró valószínűleg infarktust kapott...

 

„Mérhetetlenül szomorú vagyok és nagyon nagy a fájdalom! Megtaláltuk 2 házzal odébb a szomszédban Zorrókát, de már holtan. 2 nagy kutya láttán valószínű, hogy megrémült, infarktust kaphatott, mert semmi nyoma nem volt annak, hogy a 2 nagy kutya bántotta volna őt. Isten nyugosztalja a mi kis Zorrókánkat! Szeretném megköszönni mindenkinek, aki megosztotta az eltűnését, és mindenkinek, aki lélekben velem-velünk volt. Örökre szeretni fogunk! Sosem feledünk!” – írta Vivien.

 

Az elhunyt ebbel, illetve a híresség állattartási szokásaival kapcsolatban nagyon sok reakció érkezett Vivien követőitől, akik között elég sokan vannak, akik őt hibáztatják a történtekért. Egy kommentelő, aki évek óta követi Vasvári Vivient, fel is tudta sorolni, hogy eddig milyen kedvencei voltak és mi történt velük:

„Johnnyval kezdte, ő egy orange-krém színű pomi volt, elajándékozta egy barátjának. Aztán jött Calvin, fehér pomi, nem tudta megnevelni, állandóan posztolgatta is, hogy bekakil-bepisil a kutya, non-stop a Juhász Tamásnak volt lepasszolva, hogy nevelje meg, aztán hirtelen eltűnt a kutya a köztudatból, valószínűleg őt is odaadta valakinek. Most pedig van (vagyis csak volt) Zorro, a fekete kutyus és Simba, egy fehér-krém színű kutyus, de kb. előre meg van pecsételve a sorsuk a Viviennel! Felháborító…” – írta a kommentelő.

Egy másik hozzászóló szerint az a döbbenetes, hogy Viviennek a Stricella nevű macskája egy nappal Zorro előtt halt meg, a cica állítólag kiugrott az ablakon….

A hírek hallatán már az állatvédők is mozgolódnak, innentől kezdve árgus szemekkel figyelik Vivien állatos posztjait.

Vasvári Vivien is reagált az őt ért vádakra, méltatlannak tartja, hogy alig pár napja veszítették el szeretett kiskutyájukat, Zorrókát és máris ilyen rosszindulatú megjegyzésekkel kell foglalkoznia. Elmondása szerint sosem volt macskája, sem nyulai, de szereti az állatokat, ezért a családban is sokszor készít fotót a házi kedvencekről. 

A modell nagyon ideges a róla terjedő pletykák miatt, hogy állatkínzó vagy bántalmazó lenne és rá fognak olyan dolgokat, amelyek nem igazak. Egy félreértésből adódott, hogy egy ablakból kiugró macskát is a hozzá kötöttek, miközben egy influenszerrel történt az eset, épp Vasvári Vivien kutyájának eltűnése előtt. A modell kikérte magának a kioktatást és a rágalmakat, hiszen Zorro is a saját kertjükből tűnt el. 

A modell hozzátette, hogy kampányt fog indítani az ilyen rosszindulatú pletykákat terjesztők ellen, nem tűri tovább, hogy ilyen hazugságokat terjesszenek és a nevét állatkínzáshoz kössék.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában