Bulvár-celeb

2022.10.16. 12:10

Szegedi Fecsó és várandós szerelme elképesztő helyzetben fogadott örök hűséget

Fecsó és Bea egy automata előtt mondta ki az igent, így a szituáció inkább szürreális volt, mintsem romantikus.

Forrás: Instagram

A sikeres üzletember és várandós menyasszonya napokon belül szülői örömök elé néznek, ám úgy döntöttek, előtte még felfedezik New Yorkot – írja a Bors.

Elmentek a World Trade Center egykori ikertornyainak tragikus helyszínén épített emlékműhöz, emellett a Palace Hotelben és a Trump Towerben is tiszteletüket tették. 

Itt bukkantak rá egy AutoWedre, azaz egy házasságkötő automatára, amely ott helyben összeadja a párokat, sőt, még gyűrűt is biztosít a szerelmeseknek.

Fecsó és Bea tavaly karácsonykor jegyezték el egymást, azonban az esküvővel nem siettek, mivel kevésbé érzik fontosnak, hogy hivatalos kereteken belül is összekössék az életüket. 

Ahogyan azt korábban a Borsnak elmondták, titokban szeretnének összeházasodni, és mi sem bizonyítaná jobban azt, hogy mennyire szeretik a spontaneitást, mint az, hogy egy házasságkötő automata előtt mondták ki a boldogító igent – amiről Bea számolt be Insta-sztorijában.

A nevük megadása után a masina feltette a sorsdöntő kérdést. 

Forrás: Instagram

A megfelelő gomb megnyomása után már csak annyi dolguk volt, hogy a gép által kiadott gyűrűket egymás ujjára húzzák, majd megkapták a bizonylatot, miszerint mostantól házasok. 

Ez persze nem hivatalos, de nagyon élvezték a rögtönzött menyegzőt, ami igencsak különleges, mivel az egész világon csupán két ilyen automata létezik.

A Bors képgalériájára kattintva lépésről lépésre megnézhető, hogy is zajlott az automataesküvő.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában