Bulvár-celeb

2022.11.30. 10:41

Láttam élő földönkívülieket! – állítja a volt ügynök

A volt ügynök arról beszélt: nem csak járt a híres 51-es körzetben, de látott is ott olyan dolgokat, amiknek a létezéséről a legtöbben nem is tudhatnak. Többek közt egy élő földönkívülit is megpillanthatott.

Képünk illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: Marko Aliaksandr

Noha a valódi nevét soha nem fedte fel, arról örömmel beszélt a volt CIA-ügynök, miket látott az 51-es körzet néven futó nevadai katonai bázison. Nem sokat teketóriázott, kerek-perec kimondta: nem csak "repülő csészealjakat" mutattak neki, de egy életben lévő idegent is - írja a Bors.

A volt CIA-ügynök 
Forrás: YouTube

A férfi, aki a saját elmondása szerint 1957 és 1960 között dolgozott a Központi Hírszerző Ügynökségnek bizonyítékelemzőként, először 1998-ban adott interjút egy újságírónőnek. Akkor 11 órányi beszélgetést rögzített Linda Moulton Howe a Kewper ügynökként bemutatkozó férfival,

 

 ezt követően állítólag a CIA figyelmeztette: többet senkinek sem beszélhet. Az idős férfi jó pár évvel később, 2013-ban, 77 évesen mégis megtette. Úgy érezte ugyanis, hogy az élete hamarosan véget ér, 

 

és még előtte meg akarta osztani titkait valakivel. Ez a valaki végül Richard Dolan UFO-kutató lett, a beszélgetésből pedig Jeremy Corbell készített dokumentumfilmet The Anonymous Interview címen.

 

Látta egy földönkívüli boncolását is

Ezen beszélgetés során számolt be arról az ügynök: egyszer elvitték az 51-es körzet S-4-es létesítményébe, ahol több olyan dolgot is láthatott, aminek a létezéséről sem tudhatnak a legtöbben. Először egy idegen gép roncsát mutatták meg neki, amit úgy írt le, mintha rendkívül vastag alufóliából lett volna, ami legfeljebb úgy 70-140 kilogammot nyomhatott. Ezt követően megmutattak nekik egy filmet egy földönkívüli boncolásáról, majd pedig egy ezredes közölte: akkor most ki is hallgathatnak egyet.

– Hogy nézett ki ez a szürke idegen? A bőrtónust, valamint a fejformáját és -méretét tekintve egyáltalán nem volt emberi. A koponyája picit nagyobb volt, az orra nagyon-nagyon picike volt, fülek helyett pedig csak egy lyuk volt a fej oldalán – magyarázta.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában