Bulvár-celeb

2022.11.06. 08:50

Szakításáról vallott Dobó Kata

Ha egy kapcsolaton belül ez sokszor előfordul, ott Dobó Kata szerint el kell gondolkozni.

Dobó Kata

Forrás: Ripost

A párkapcsolati buktatókról beszélt a Háborgás nélkül című beszélgetés-sorozat legújabb epizódjában Kende-Hofherr Krisztina, dr. Pickó Kati és Dobó Kata. A színésznő szerint egy szakítás után muszáj, hogy leszűrjük a konzekvenciákat, majd saját példájáról mesélt - írja a Bors.

– Azt gondolom, a megfelelő kérdések feltétele nélkül, és az azokra való válaszolás nélkül, hogy „Mit tanultam ebből az utolsó kudarcból?”, vagy mondjuk nem volt feltétlenül nagy kudarc, de mégis vége lett, ha ott vagyok megint egyedül. 

Muszáj, hogy leszűrjük a konzekvenciákat, muszáj, hogy azt mondjuk: kiderült, hogy ez és ez a dolog nem tud működni velem, nálam. Akkor ezt a következőkben már kicsit halmozottabban fogjuk meglátni. Mint amikor felhívja valaki a figyelmet a piros autóra, és onnantól kezdve piros autót látsz mindenhol – fogalmazott Dobó Kata, majd a párkapcsolatok és a gyerekkori traumák összefüggéséről beszélt.

Nekem a legőszintébb és legkegyetlenebb jelzése a testemnek, amikor valami olyan történik velem, ami valószínűleg megtörtént, tehát valamiféle kapcsolódása van ezekhez a gyerekkori sérelmekhez. Összehúzódik a gyomrom és iszonyú pici állatka leszek belül, hogy én most nagyon-nagyon nem érzem jól magam ebben a helyzetben. És abból a helyzetből reagálok nagyon rosszul 

– vallotta be Dobó Kata. Hozzátette, ez nem jó érzés, és ha egy kapcsolaton belül ez sokszor előfordul, ott el kell gondolkozni.

Mert ezek olyan testi tüneteket fognak később okozni, ami nem éri meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában