Krimi

2022.12.18. 14:22

Két nap után kiállt a nyilvánosság elé: Oláh Gergő volt 3 napig rendőrségi fogdában

Az énekes a közösségi oldalán írta meg a saját verzióját a rendőrségi ügyéről.

Forrás: MTVA

Több közúti szabálysértést követően a minap engedély nélkül vezetett és egy rendőri ellenőrzés során lebukott egy fiatal férfi. Egy nógrádi hírességről van szó, aki 

 

három napot a fogdán töltött, szerdán pedig bíróság elé állt és jogerős ítélet született az ügyében. A nyilatkozattól elzárkózott, nevét pedig – jogi okokból, ügyvédei kérésére – nem hozhattuk nyilvánosságra. 

 

Az országos bulvárlapok azonban hamar kinyomozták, hogy kiről is van szó – írja a nool.hu.

A megjelent cikkek hatására végül vasárnap délben felvállalta a nyilvánosság előtt, hogy ő a nagy port kavaró ügy főszereplője.

 

 Oláh Gergő a Facebook-oldalán próbált magyarázatot adni a történtekre, melyet láthatóan csak a legnagyobb rajongói fogadtak megértéssel, mindenki más mélységesen elítéli országszerte. 

 

Különösen súlyosítja a helyzetet, hogy egy olyan celebről van szó, akiről mindenki úgy tudta eddig, hogy mélyen vallásos, ezért bizonyára szabálykövető, erkölcsös módon éli a mindennapjait. Ezt az imázst egyébként közösségi oldalán is igyekszik szinte minden bejegyzésével erősíteni. 

Többek között azt írta: „Nem vagyok tökéletes, hibáztam, de tanultam belőle! Jobban figyelek ezután! Megtanultam egy életre, hogy a felelőtlen, meggondolatlan döntéseknek, mindig lesz negatív következménye! Ezt ti se felejtsétek el!”

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában