Bulvár-celeb

2023.01.07. 06:30

Győzike is segít Gáspár Zsolti esküvőjének szervezésében

A Farm VIP házigazdája újra oltár elé viszi szerelmét, akit egyszer ugyan már elvett, de utána elváltak. A jegyesek már évek óta tervezik, hogy ismét egybekelnek, azonban a menyegző már többször elmaradt.

Gáspár Zsolti a Farm VIP című műsor forgatásán

Forrás: Ripost

Fotó: Máté Krisztián

Gáspár Zsolti elárulta, hogy egy kisebb gazdaságnyi állatot készülnek levágni a nagy napra, mert hatszáz főt vár a lagzijára. Szerencsére a szerelmespárnak van segítsége, és az anyagiakkal is megfontoltan gazdálkodnak – írta meg a Bors.

„Az esküvő szervezésében a testvérem, Győzike segít nekünk: mivel már többször elvette Beát, nagy tapasztalata van a szervezésben. A lagzi nem kerül sokba, ugyanis a gazdaságban van disznónk, birkánk, csirkénk, kacsánk, és édesapám több ezer liter pálinkát ad”

 – mesélte a Hot! magazinnak Zsolti.

A Farm VIP házigazdája és a kedvese kapcsolata minden szempontból harmonikus, nincs köztük sok konfliktus, de azért akadnak nézeteltérések.

„A feleségem még nem szerepelt a médiában, és nem is nagyon akar: megmaradt egyszerű királylánynak, nem szereti a csillogást-villogást. Az esküvőn látja először a nagyközönség, amiből volt is vitánk, de remélem, az oltár elől nem szalad el”

 – tette hozzá mosolyogva. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában