Komoly tervek

2023.02.12. 06:00

Izgalmas kalandra indul szerelmével Csuti

Összecsomagolnak és elhagyják Magyarországot.

Forrás: Instagram

Csuti és szerelme, Bianka hamarosan a csodás Dominikára utaznak, ahol reményeik szerint még bálnákat is látnak majd – írta meg a Ripost. Csuti úgy véli, ez a kaland másfajta tapasztalás lesz a kapcsolatukban, 

hiszen tíz napig lesznek kettesben.

Nagyon régóta szerettem volna elutazni egy távoli, egzotikus gyönyörű helyre

– osztotta meg Szabó András Csuti. Hozzátette: „Egy olyan utazásra vágytam, ami jó előre meg van tervezve, le van foglalva minden. Ezért elmentem Peti barátomhoz, aki egy utazási irodát vezet. Ott dőlt el, hogy akkor Dominika lesz az úti cél, Bécsből repülünk majd. Az ő segítségével választottuk ki a szállodát is, ami napokig az otthonunk lesz, még műholdon is megnéztük az elhelyezkedését. Kint Punta Canan pedig Südi Sanyi haverom tervezi már a programokat nekünk, mert bár a pihenésé lesz a főszerep, azért egy-egy kalandot  beiktatunk az ott töltött idő alatt. Szeretnénk például bálnalesre menni, januártól márciusig lehet látni a hosszúszárnyú bálnákat, akik a párzási időszakban vonulnak erre. Felejthetetlen élményt nyújtanak, mikor ki-kiugranak a vízből, megmutatva magukat. Reméljük, tényleg láthatunk majd néhány fenséges példányt.”

Szintlépés

Az üzletember szerint a közös utazás másfajta párkapcsolati tapasztalás.

„Nagyon várjuk már Biankával, hogy ott legyünk. Mert valljuk be, teljesen más, amikor két-három naponta találkoztok, mint amikor kettesben utaztok ilyen messzire utaztok és tíz napig kettesben lesztek. 

Mondjuk nem aggódom! Szintet léptünk!

– állította Csuti.

Az eredeti cikk ITT olvasható.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában