Bulvár-celeb

2023.03.25. 14:00

Durván megváltozott Kucsera Gábor külseje a szakítás óta

Rengeteget fogyott.

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

Bár hónapokkal ezelőtt röppent fel a hír, hogy Tápai Szabina és Kucsera Gábor házassága zátonyra futott, a sztárpár sokáig ezt cáfolta. Február elején azonban a háromgyermekes kézilabdázó egy magazinban jelentette be, véget ért a kapcsolatuk, amelyenek lezárásában  megcsalás is szerepet játszott - írja a Bors.

A sportolót nagyon megviseli ez az időszak, de mint mondta, előre tekint, és tele van tervekkel. 

Magánéletével kapcsolatban azóta sem nyilatkozik, de a közösségi oldalát nézve úgy tűnik, az edzésbe menekült, és rengeteget fogyott. Valószínűleg a  súlyvesztésének a sporton kívül lelki okai vannak, de az sem kizárt, hogy hónapok óta készül testileg is a legújabb megméretésre.

Az olimpikon március 21-én indult útnak Tóth Dáviddal Mexikóba, ahol az Ázsia Expressz – Felfedezzük Amerikát című reality negyedik évadát forgatják a következő hetekben. A sportoló páros a TV2 kisfilmjében a legnagyobb félelmeikről beszélt, és azt is is elárulták, hogy mire számíthatnak a rajongók.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában