Bulvár-celeb

2023.03.29. 05:50

Elszánt rajongó üldözi szerelmével Zámbó Krisztiánt

Az énekes már bizarrnak tartja a helyzetet.

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

Furcsa módszert választott Zámbó Krisztián egyik női rajongója, hogy elnyerje imádottja szívét. Az énekes nem érti, miért kapja a hölgytől ezeket a kissé zavaros üzeneteket, ezért úgy döntött: megosztja a közösségi oldalain, hogy minden követője lássa – írja a Bors.

Kérdés, etikus-e, hogy Krisztián kifotózta a profilkép és név eltakarása nélkül a hozzászólást.

Forrás: Instagram

A kissé tényleg túlzó „vallomás” Krisztiánnál kiütötte a biztosítékot, bár a bejegyzést először csak pár sírva nevető fejjel reagálta le. Azonban az énekes lelkes követői nem osztoztak a jókedvében. Volt, aki csalódottságát is kifejezte.

Ez nem volt szép tőled, hogy ki is tetted a nagy nyilvánosság elé! Van képe is, lehet a gyereke ki tudja! A neve is látszik! Ezzel megaláztad, mert rajta nevet mindenki, ő pedig érted rajong! Inkább örülnél, hogy valaki ennyire szeret, kedvel, még ha plátói módon is! Nem gondoltam, hogy ilyen vagy, ez most csalódás számomra! 

Más ezt írta:

Az a baj, nem tudod, milyen törést okozol egy ilyen kis ártatlan lélekben. Rosszat nem írt, csak rajong érted. Te mint híresség most jól megalázod és mások kinevetik és rákeresnek majd a képeire és ott fogják bántani. Okos húzás volt...

Ezt már az énekes se hagyta szó nélkül:

Már bocs, de semmi rosszat nem tettem és non-stop ír ilyeneket az oldalamra és kezd bizarr lenni! Ő irkál a hivatalos oldalamra ahol mindenki látja, akkor miről is beszélsz?

Valóban, ha egy nyilvános fórum alá kommentál valaki, az bárki számára látható – meggondolandó, mielőtt hozzászólunk valamihez. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában