Tényleg beteg

2023.03.10. 10:50

Hamisak a vádak: nem akarja megúszni a börtönt Galambos Lajos

Sokak szerint a zenész a betegségét használja fel, hogy ne kelljen letöltenie a büntetését.

Forrás: Bors

Mára már köztudott, hogy Galambos Lajos kérelme kapcsán elutasító határozatot hozott a bíróság. Bár a trombitás számára van még jogorvoslati lehetőség, hiszen fellebbezhet a határozattal szemben, de ez nem halasztó hatályú.

Egészen biztos, hogy a zenésznek hamarosan be kell vonulnia a börtönbe, ahol nagyjából 14 hónapot kell majd ténylegesen leülnie a rá kiszabott 3 év 6 hónapos büntetésből. 

Sokan azt feltételezték, hogy Galambos Lajos a súlyos tüdőbetegségre (COPD) való hivatkozásával azt szerette volna elérni, hogy egyáltalán ne kelljen bevonulnia a rácsok mögé, de valójában nem erről volt szó – írja a Ripost. 

Forrás: Bors

Lagzi Lajcsi egyik közeli ismerőse most elárulta: a zenésznek esze ágában sem volt kibújni az igazságszolgáltatás és a rá kiszabott büntetés alól. Valójában csak egy év halasztást szeretett volna kapni, hogy a betegségét ne a börtönben kezeljék, hanem egy általa választott és persze finanszírozott kezelésnek vethesse alá magát.

Ez a határozat még nem jogerős, vagyis Lajcsi még élhet fellebbezéssel. Ugyanakkor arra készül, hogy egy hónapon belül kézhez kapja az új behívót, hiszen még ha fellebbez is, meg kell majd kezdenie a büntetését. Természetesen nem boldog a hírtől, de minden rá vonatkozó törvényt betartva fog eljárni 

– tette hozzá az ismerős. Galambos Lajos sem cáfolni, sem megerősíteni nem kívánta az információkat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában