Bulvár-celeb

2023.03.15. 06:00

Király Viktor tombol: keresi a titokzatos informátort, aki a házassági válságáról pletykál

Az énekes szeretné tudni, ki az a "barát", aki rendszeresen információkat szivárogtat ki róluk.

Forrás: Instagram

Alig egy hónappal ezelőtt derült ki: válságban van Király Viktor és Virág Anita házassága. Bár eleinte tagadták a pletykákat...

... végül az énekes a TV2 kamerája előtt beismerte:

Sajnos be kell vallani, hogy egy ideje már ténylegesen egy hullámvölgyben vagyunk a feleségemmel.

A helyzet azóta is változatlan, azonban a szerelmesek keményen dolgoznak kapcsolatuk megmentésén. Mindezt csendben, a nyilvánosság kizárásával szeretnék, ám egy "titkos, neve elhallgatását kérő barát" rendszeresen szivárogtat a családról. Ezt elégelte meg Viktor...

Nem szoktam ilyet csinálni, nem szoktam reagálni újságcikkekre és kommentekre, mert nem érdekel, de most már kezd kicsit elég lenni. Én már kijelentettem, hogy igenis vannak problémák, amin nekünk dolgozni kell, és ezenkívül nem szeretnék nyilatkozni semmit. Azt kell mondanom mindenkinek, hogy nyugi. Mi dolgozunk rajta, mint egy normális, felnőtt házaspár. Nem hiszem, hogy annyira egyedi ez a helyzet, hogy semelyik kapcsolatban soha nincsen probléma. Mi is emberek vagyunk, nekünk is vannak problémák, amin dolgozni kell. Ez a kedves, névtelen barát, aki folyamatosan nyilatkozik, hogy ő tudja, mi az igazi problémáink, én hogy viselem az egészet, az Anita hogy viseli… Ki vagy? Ki ez a kedves barát? Gyere hozzám! 

- mondta az énekes az Instagram-oldalán megosztott a videójában. Hogy a családterapeuta szakértő szerint milyen esélyei vannak a fiatal házaspárnak, kiderül a Bors cikkéből. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában