Bulvár-celeb

2023.03.08. 15:50

L.L. Juniort lebuktatta a kedvese: nem is tervezte a megjelenését a bontóperén

Úgy tűnik, még ennyivel sem tiszteli meg azt a nőt, akit egykor szeretett.

Forrás: Instagram

L.L. Junior is meghozta a döntést, kitölti az előre tervezett három hónapos idejét Dominikán, és nem jön haza még a bontóperére sem. A nehéz pillanatokban szerencsére így sem lesz egyedül, hiszen nemrégiben kiutazott hozzá a kedvese, Dárdai Blanka énekesnő, aki lelkileg támogatja őt – derül ki a Ripost cikkéből.

A rapper vállalkozást indított Dominikán, ezért hónapokra maga mögött hagyott mindent. Az utazásra persze nem csak az üzlet miatt volt szüksége, az elmúlt időszakban rengeteg problémája volt a Fekete Vonat-koncert botrányától kezdve az első exfeleségével való balhékon át a folyamatban lévő válóperéig.

A jelek szerint nem volt jó ötlet egyedül mennie, mert annyira hiányzott neki a szerelme, hogy bár megbeszélték, kibírják valahogy egymás nélkül, végül a fiatal énekeslány mégiscsak utánautazott. A programjaikról rendszeresen beszámolnak közösségi oldalaikon, így történhetett, hogy Dárdai Blanka egy nyilvános posztban elszólta magát: ő is kint marad Juniorral még hetekre, vagyis a válóper idején is a zenésszel lesz.

Forrás: Instagram

Elkezdődött a rapper bontópere, Kinga egyedül jelent meg a bíróságon. Hogy miként fogja értékelni a bíró, hogy a kislányának felügyeleti jogáért és a vagyonáért küzdő énekes haza sem jött...?

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában