Bulvár-celeb

2023.05.12. 14:30

Eltemették Török Ádámot: itt vannak a képek a szertartásról

Szakadó esőben is rengetegen elkísérték az utolsó útján a legendás zenészt.

Forrás: Metropol

Török Ádám, a Mini együttes alapítója és frontembere április 18-án, 75 évesen hunyta le örökre a szemét. Az énekest, fuvolistát, dalszerzőt május 12-én kísérték utolsó útjára az Óbudai temetőben.

Forrás: Ripost

A szakadó eső ellenére is hatalmas tömeg érkezett az Óbudai temetőbe Török Ádám búcsúztatására. Jelen van a felesége, Bajnok Dóra, a fia Dani akire mindig nagyon büszke volt, pályatársai, köztük Charlie, a zenészbarátai és nagyon sok barátja, tisztelője. A hangszórókból Ádám ikonikus slágerei szólnak.

Forrás: Ripost

Sok más híresség is eljött elbúcsúzni, többek között Tóth Vera, Frenreisz Károly, Leslie Mandoki és Takáts Tamás is.

Forrás: Ripost

A Máté Péter-díjas, Fonogram-életműdíjas zenész, a magyar progresszív rock, blues és dzsesszrock kiemelkedő alakja 75 éves korában hunyt el. Török Ádám 1948. január 12-én született Budapesten. Először magánúton tanult fuvolázni, majd a Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskola dzsessztanszak előkészítőjét végezte el. 1965-ben kezdett el zenélni egy gimnáziumi zenekarban.

Forrás: Ripost

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában