Nehéz napok

2023.05.28. 05:50

Erős fájdalmak keserítik Kulcsár Edina életét

Ráadásul beszólogatnak neki a kommentelők.

MW

Forrás: Ripost

Fotó: Szabolcs László

Az egykori szépségkirálynő az Instagram-oldalán osztotta meg, hogy érzi magát a szülés után. Mint mondja, erős fájdalmakkal küzd, de nem tud vele foglalkozni.

Kulcsár Edina alig két hete adott életet G.w.M-mel közös kislányának, Amarának. Próbál neki mindent megadni, de helyt kell állnia a Nina és Medox mellett is. 

Ráadásul Edina császárral hozta világra Amarát, azaz még nem gyógyult be a seb a hasán. A rajongók kérdésére ezt válaszolta:

Fáj még mindig, viszont a hasszorító sokat segít. A gyerekek mellett meg muszáj volt a lehető leghamarabb összeszednem magam.

 

Forrás: Instagram/g.w.m

A háromgyermekes édesanya egy kényes hozzászólásra is reagált. Ennek szerzője elfogadhatatlan stílusban kritizálta Edina alakját, ám a szépségkirálynő a lehető legjobb választ adta.

Tök kövér, szülés ide vagy oda

 - írta az illető az ominózus fotóhoz

"Bármennyire is nyers a megfogalmazás, igazad van. Szerintem is van rajtam még bőven. Nekem nincs szuperképességem tökéletesen kinézni a szülés után 1 héttel. De majd próbálkozom"

- írta Edina. Többen is védelmére keltek, mondván, hogy szülés után is irigylésre méltó alakja van.

Nemcsak az alakja miatt kap bántó beszólásokat Kulcsár Edina, de szinte minden posztja megosztja az embereket. Legutóbb az a videója okozott nagy felháborodást, melyben a kórházi szobában lejtettek táncot G.w.M-mel a kislányuk születését megelőzően. Hogy mit mondtak erre a kommentelők, kiderül a Ripost cikkéből

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában