Bulvár-celeb

2023.05.17. 09:58

Ismét összeházasodtak, csodálatos ruhában ment férjhez Gáspár Bea

Hetedszer mondták ki az igent a közös 30 évük alatt.

Forrás: Facebook

1993-ban mondták ki egymásnak a boldogító igent, így idén már a harmincadik házassági évfordulójukat ünneplik. Gáspár Bea és Gáspár Győző szerelmének története olyan, mint egy hollywoodi film: mélypontokkal, magasságokkal, euforikus pillanatokkal és szomorú percekkel. Bárhogy is, kitartanak egymás mellett, eddig hétszer keltek egybe.

Utoljára éppen a múlt hétvégén házasodtak össze újra.

A felsorolt sok esküvő máig mind szép emlék Győzőék életében. A végtelenségig lehetne sorolni azokat a pillanatokat a három évtizedből, amikre meleg szívvel gondolnak vissza. Mégis van olyan, amelyik kiemelkedik mind közül – mesélték a Hot! magazinnak.

Forrás: Hot! magazin

– Szép volt, amikor kiderült, hogy terhes vagyok.

A tenyerén hordozott. Evelinnek nagyon örült, Virág pedig tervezett baba volt, őt is nagyon akartuk. Akkor is minden óhajomat leste. Sokkal figyelmesebb volt, mint a hétköznapokon. Állítja, hogy nem hisztis, de nagyon az, pedig rám mondja mindig. Ha mégis az vagyok én is, akkor annak oka van.

Hogy Győzike és Bea asszony miket meséltek még az együtt töltött, kalandos három évtizedről, azt megtudhatja a Hot! magazin legfrissebb számából.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában