Bulvár-celeb

2023.05.29. 05:00

Nagy a boldogság Csutiéknál, párjával új tagot üdvözölhetnek a családban (videó)

Megirigyelte Kulcsár Edináéktól a családbővítést?

MW

Forrás: Ripost

Fotó: Bánkúti Sándor

Az üzletember fél éve van együtt párjával, Biankával, akit már Kulcsár Edinával közös két gyermeküknek, Medoxnak és Ninának is bemutatott.

Csuti nehéz időszakot tudhat maga mögött, testvére halála és a válása megviselte a férfit. A Kulcsár Edinával való szakítása után több próbálkozása is volt, végül egy Bianka nevű hölgy rabolta el a szívét, olyannyira, hogy már a gyerekeit is bemutatta neki - derül ki az Origo cikkéből.

Lassan fél éve tart a szerelem, nálunk négy hónap tájékán jött az első olyan esemény, ahol ők személyesen is találkoztak. Ez kölcsönös volt, erre szerintem nincsenek szabályok, hogy mikor kell. Mindannyian azt éreztük, ennek most már itt lehet az ideje 

– mondta Csuti a TV2 Mokka című műsorában. 

A kérdésre, fél-e, hogy a gyerekei hatására máshogy fogja látni Biankát, így válaszolt:

Nem, mi nagyon sok időt töltöttünk együtt, és az ember onnantól kezdve, hogy apaként tudja, ez a pillanat eljön, megpróbálja már az elejétől olyan szemmel nézni a kapcsolatot, azt a személyt, akiben megtalálta azt a valakit, aki a szerelme lehet

– árulta el Csuti, aki az új családtagjukat, a Fradika nevű kiskutyát is magával vitte a stúdióba.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában