Bulvár-celeb

2023.05.23. 12:30

Titokban házasodott össze Vastag Csaba és menyasszonya

Az énekes és szerelme, Evelin valószínűleg csak utólag számol be a nagy napról.

MW

Forrás: Ripost

Fotó: Markovics Gábor

Bombaként robbant a hír hétfőn: Vastag Csaba és párja a hétvégén titokban összeházasodott! Árulkodó jel volt már az is, hogy Evelin nemrég a lánybúcsújáról posztolt képet.

Vastag Csaba másfél éve alkot egy párt fiatal  szerelmével, a korkülönbség ellenére tökéletes köztük a harmónia, így nem csoda, hogy hamar megtörtént a lánykérés is - írja a Ripost.

Kiindulva a lánykérésből, az esküvő is igen  romantikus lehetett. A 41 éves Csaba annak ugyanis alaposan megadta a módját: Evelin 25. születésnapján több száz vörös rózsa kíséretében kérte meg a kezét. 

Forrás: TV2

Bár korábban az esküvő részleteiről nem akart beszélni, egy hónapja az énekes a lapnak annyit mégis elárult:

Természetesen mindenképpen egyházi esküvőnk lesz. Szűk körű, családi hangulatú esemény lesz. Megtartjuk magunknak a többi részletet.

Év elején pedig így fogalmazott:

„Bennem mostanra érett meg a vágy, hogy mint ahogy a két öcsémnek, nekem is feleségem, gyerekeim legyenek. Ezért is kértem meg Evelin kezét, és házasodunk össze. Nincs hiányérzetem, mert eddig minden téren kimaxoltam az életet. Az a típus vagyok, aki ha csinál valamit, azt nagyon csinálja, a végletekig elmenve.” 

Talán arra is utalt, hogy kedvesével az esküvő után belevágnak a családbővítésbe.

 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában