boldogság

2021.08.26. 13:18

Gyönyörű menyasszony volt Pikali Gerda! Titkos esküvőn mondta ki a boldogító igent

Rékasi Károly és Pikali Gerda titokban összeházasodtak.

Budapest, 2015. szeptember 9. Rékasi Károly és Pikali Gerda, színmûvészek a József Attila Színház évadnyitó sajtótájékoztatója elõtt 2015. szeptember 9-én. MTI Fotó: Illyés Tibor

Forrás: MTI / Illyés Tibor

Fotó: Illyés Tibor

A sztárpár a lánykérésről és az esküvőről a Hot! Magazinnak adott exkluzív interjúban beszélt.

„Sorrentóban csavarogtunk, amikor egy ékszerüzlet kirakatában megláttunk egy csodálatos gyűrűt. Bementünk az üzletbe, de közölték, hogy csak egy méretben van, mert egyedi és kézzel készült ékszer. Szerencsémre pont Gerda mérete volt; megvettem, és betettem a hátizsákomba. Sétáltunk tovább, és a nagy P betű alatt, vagyis egy parkolóház bejáratánál megkértem a kezét. Két éve viselte már a gyűrűt, amikor egy autóút közben megfogtam a kezét, és azt kérdeztem tőle: »Most hozzám jönnél feleségül?« És igent mondott!” – mesélte a magazinnak Rékasi.


Pikali Gerda a Hogy volt!? című tv-műsor felvételén 2014-ben
Fotó: MTVA / Zih Zsolt

Bár sokáig nem gondoltak rá, hogy egybekeljenek, mégis így történt. A teljes interjút a ma megjelent Hot! Magazinban olvashatja el – szúrta ki a Bors.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában