Bulvár-celeb

2021.06.11. 12:30

Megszöktek a gyerekeikkel, mert a gyámhivatal el akarta őket venni – négy kiskorút keres a rendőrség

A rendőrök a lakosság segítségét kérik a mezőkövesdi Farkas-gyerekek megtalálásához.

Forrás: baon.hu / Zsámbóki Dóra

Fotó: Zsamboki_Dora

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság 05060-157/53/2021. körözési számon körözési eljárást folytat Farkas Kristóf 14 éves, Farkas Krisztián 15 éves, Farkas Liliom 10 éves, és Farkas Leila 2 éves mezőkövesdi lakosok eltűnése ügyében, írja a police.hu.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal a gyermekek nevelésbe vételével kapcsolatban kért rendőri közreműködést. A szülők a gyerekekkel ismeretlen helyre távoztak, a felkutatására tett rendőri intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

 

Fotó: police.hu

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a képen látható személyek hollétével kapcsolatban, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon. Továbbá a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok a nap 24 órájában fogadják a bejelentők hívásait. A névtelenség megőrzése mellett is tehetnek bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában