Bulvár-celeb

2021.09.14. 12:23

„Vége mindennek! Öljenek meg!” – zokogta a dunakeszi családirtás helyszínén a nagymama

Gyanútlanul ment unokalátogatóba a nagymama.

Forrás: Bors

Vasárnap éjszaka szörnyű tragédia történt Dunakeszin. B. Zoltán lőfegyverrel támadt volt anyósára, Évikére, gyermekére, Maxira, és volt párjára, Melindára. Mindhárman belehaltak a sérüléseikbe még a helyszínen. Tette után saját életét is kioltotta.

Gyanútlanul ment unokalátogatóba

Borzalmas belegondolni abba, mit élhetett át az az öreg néni, aki arra tért oda a helyszínre, hogy a családja meghalt. Melinda nagymamája dédunoka-látogatóba ment, ám az idős hölgy semmit sem tudott a tragédiáról. Még javában zajlott a helyszínelés, amikor megérkezett.

Margitka először csak annyit látott, hogy a területet rendőrségi kordonnal lezárták. Nem értette, miért nem engedik tovább. Egy fiatal egyenruhás hozzálépett. A rendőr a hölgyet a szolgálati autóhoz kísérte, majd megkérte, hogy üljön be a hátsó ülésre. Néhány emberi gesztus, vállérintés, és kézfogás kíséretében eleget tett a kötelezettségének, és nagyon óvatosan, kellő tapintattal közölte Margitkával, hogy dédunokája, unokája, és a lánya meghaltak, és követte őket a túlvilágra a gyilkossá vált apa is.

„Vége mindennek! Öljenek meg!”

– zokogta az idős asszony, akihez végül mentőt kellett hívni.

A szakemberek elvitték az idős asszonyt. Úgy tudni, Margitkának csak imádott lánya, unokája és a dédunokája volt – írja a Bors alapján a Ripost.

„Sajnos a férje már régen elment, csak rájuk számíthatott, imádta Maxikát, rajongásig szerették egymást. Nagyon aggódunk Margitkáért, hogyan vészeli ezt át” – aggodalmaskodott a kerítés mellett a család egyik közeli ismerőse.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában